Mukava viikko: sain  postia! Eli atc-vaihtoja saapui; hiukan kesti että tänne saakka pääsen intoilemaan, mutta nyt on skannattu ja kuvattu. Anskulta tuli vaihdossa kolme ihanaa: Black sheep, Soul sisters ja Vintage woman.

756769.jpg

Vasilisalta sain vaihdossa nämä kauneudet: Keijutytöt 1/3, Veden alla 2/3 ja Tea time.

756767.jpg

Viikon päätteeksi saapui vielä Sandyn kautta atc22 -vaihto, eli kolmelta vieraalta kortit. Ensimmäinen on Laarulta, toinen Baulalta ja kolmas Kitiexeltä. (Sitäpä en voi linkittää kun on vain sähköposti. Mutta kiitos kuitenkin!) Tämmöttisiä:

756764.jpg

 

... ja sitten... Muutama kortti on tässä pitkin viikkoa valmistunut, jos joku tahtoo vaihtaa niin kommenttia tahi sähköpostia, siitä vaan. Voisin -jos aikaa joskus olisi- värkätä erillisen sivun vaihdettaville, niin vois olla helpompaa. Katsellaan sitäkin. Innostuin virkkaamaan huivia, löytyi kaupasta niin ihanan väristä lankaa. (Jos hyllyn reunassa lukee "verenpunainen" nini pakkohan sitä on saada...) Joku haltijakummi vois lahjoittaa mun vuorokausiin muutaman lisätunnin että ehtis kaiken mitä haluaa. Työnteko rajoittaa niin pahasti kaiken kivan tekoa... Onneksi pian alkaa kesäloma! (Vielä viikko töitä. Pian lasken jo minuutteja.)

756772.jpg

756775.jpg

Näkeekös niistä mitään... Esittelen hiukan ihan kiusallani.  Ylhäältä alas, vasemmalta oikealle.

  1. Pretty in pink. Tekoruusu ei suostunut yhteistyöhön skannerin kanssa, kuvasin sitten kaikki ihan kameralla. (Joten mitään selvää ei saa...) Tausta on jotain ihme kuitupaperia, nättiä. Vanhasta kirjekuoresta riivin.
  2. Fools. Käsityöläismuseossa leimattu kuva, pari tekotimanttia ja tekstit vanhasta kirjasta.
  3. Marilyn? Monroe ja Manson, kimalleliimaa ja lehtitekstiä. Ei onistunut niin kuin olisin halunnut...
  4. Viuhkat. Taittelin paperia, koristeena paljetteja ja pieniä helmiä, kuvioitua paperia pohjana, reunoihin letitin nauhoja. Paksu ku mikä, olis pitäny vähän miettiä...
  5. Summer/Kesä Askartelulehden mukana tuli ristipisto-ohjeet ja koristesälää jäätelötötterökorttiin, siitä tötteröt nappeineen. Taustan sävelsin itse.
  6. Sydän kultaa. Vanhasta verhonpidikkeestä tehty paita, kangaskerrosten välissä kullanvärinen pahvisydän.
  7. Treasure Vanha aarrekartan pala, melkein oikea...

Puolitiessä olevia juttuja on sen verran että mieheltäni menee hermot. Olis varmaan aika siivota hiukan omia jälkiään... Mutta nyt ei ehdi, pitää virkata! Mukavaa viikkoa kaikille!