Uh. Olisi vähän kaikkea kun vain ehtisin/jaksaisin kuvata, skannata ja sellaista. Päätä on särkenyt melkein viikon -miten niin jännitin messuille menoa..? Mutta kuitenkin, tässä tärkeimmät: Kiinnostaisiko ketään deco kauhuelokuvista? (Tykkääkö niistä kukaan muu askartelevainen ihminen kuin minä?) Olisi tällainen viritelmä valmiina, kuvassa järkevästi taka- ja etukansi.

1401709.jpg

Takakannessa on siis tuo Elsa Lancaster Frankensteinin hirviön morsiammena. Sivuja olisi kaksitoista, kokoa niillä 125mm x 140mm noin suurinpiirtein aika tarkkaan tasan. Vai onko parempi tehdä koko aukea? Ei kai? Ainakaan ei pitäisi tulla kauheita postimaksuja, kun vihko ei ole kovin paksu.

Aihetta toki saa tulkita miten tahtoo, en vain halunnut tehdä kansista mitään verta-ja-suolenpätkiä-viritystä. Nuo vanhat mustavalkoiset kauhuelokuvat on kuitenkin niin klassikkoja...

Eli jos kiinnostaa, kommenttia!

 1. Mymskä (Jee! Pyytelen osoitetta myöhemmin -josko saadaan osallistujia lisää)
 2. Hepoliini (Jee! Aina vain paranee!) (Joko aloitetaan...?)
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  
 8.  
 9.  
 10.  
 11.  

-Edit 30.3. 21.00-
Niin, tuli vain mieleen tämäkin. Eikös olisi helpointa että osallistujat lähettävät meikäläiselle osoitteensa sähköpostilla? Sitten kun deco aikanaan pullahtaa postiluukusta, mulle postia ja kerron kenelle deco jatkaa seuraavaksi. Siten kaikki eivät näkisi kaikkien osoitteita eikä "salainen arkihenkilöllisyys"paljastuisi...tai ainakaan minä en tahtoisi julistaa koko maailmalle kotiosoitettani. Ja jos vielä saisin toivoa että deco jatkaisi matkaansa viikon tai viimeistään kahden sisällä saapumisestaan, niin sitten kukaan ei joutuisi odottelemaan tuhottoman pitkään. Olisikohan tässä nyt kaikki olennainen...?