992083.jpg

Tämä oli hauska kokeilu... Kas, jos tiedätte, niin on olemassa sellaisia goottinukkeja, joita voi keräillä. Tai no, on niitä, tiesitte tahi ette... varmasti useammankin merkkisiä, mutta kuitenkin. Ne on hienoja! Teki mieleni tehdä pienoinen kokeilu, jollaista en ole tehnyt sitten lapsuusaikojen. Silloin joskus kun tuli väritettyä ja parturoitua ne muutamat nuket jotka mulla oli. (Kun kuitenkin leikin enemmän autoilla ja työkaluilla...)

Eli ensin oli tällainen nukke, jonka alekorista nappasin. Ihan vain siksi valitsin tuon, kun sen mukana tuli pieni muovikoira, jolla on pomppiva pää. ("Bobbing-head Honey the Husky.") Unohdin ottaa heti 'ennen'-kuvan, joten tästä puuttuu jo tipunkeltainen tekoturkiskauluri ja pala toista kenkää. (Kavensin kärkeä ja pidensin korkoja.) 

992079.jpg

Muutaman tunnin käsittelyn jälkeen siitä tuli tällainen...

992082.jpg

...mitä tähänkin psykologi sanoisi... Heh. Enemmänkin kuvia olisi, mutta kaipa noista ihan tarpeeksi näkee. Hauskaa oli, ja todennäköisesti kyllä muuttelen vielä toisenkin nukkeparan. Ehkä vähän isomman, tuo oli sen verran pieni että vaatteet piti ommella suoraan päälle kun muuten oli niin vaikeeta.

Että sellaista tällä kertaa... Nähdään taas!