Terve taas! Joku ihan selvästi kähveltää multa vapaa-aikaa, kun sitä kerta kaikkiaan ei riitä mihinkään.. Mutta ihan toimettomana en sentään ole ollut, viime viikonloppuna tein käsilaukkuja muutaman. Tässä on linkki, josta pääsee katsomaan tarkemmin -säästän hermoja ja vuodatusta enkä siirrä kaikkia kuvia suoraan tänne. Mutta kun klikatkaa tuosta niin johan selkenee...

KSilaukkuja.jpg

Käsilaukkuja

 

Sama linkki löytyy tuolta sivusta laatikostakin, vaan selkeyden vuoksi olkoon tuossakin...

Posti toi ihania kortteja Macyltä. Hänellä ei ole omaa blogia, mutta kuvat saa julkaista, joten tässä ne!

1355951.jpg

Vasemmalta oikealle: Rikkinäinen kortti, Be sad ja Yksin.

Viikolla löysin kerrassaan ihanaa helmiäisvihreää korttipahvia, ja oli ihan pakko tehdä pari korttia. Ja pari lisää. Joten ryhmäkuvassa he, ja laatikossa on linkki tarkempiin kuviin. Ideoita olis taas vaikka mihin, kun vain saisin hetken istua ja näpertää. (Voiskohan saiskohan työajalla, jos ei ole muuta hommaa...? Vitsivitsi!)

1355956.jpg

Ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: Tyyli, Nauti!, Saanko luvan?, Peace ja Unta.

Nyt täytyy taas juosta, joten kiitos kaikille ja palaan pian! Kunhan vain ehdin, niin palaan niihin lempivaihtokortteihini, ja mitä vielä oli tullut kommentteihin... Niin, ja kiirettä tuppaa senkin vuoksi, että olen käsilaukkuineni ensi viikonloppuna Turun Taide- ja antiikkimessuilla, uskokaa tahi älkää! Mulle ainakin tuottaa lieviä hankaluuksia uskoa tätä todeksi... Heh.

Mutta nyt odottaa lapsukainen ja hänen mummonsa, tästä rientää täytyy. Mukavaa viikonloppua teille kaikille!